HINNAT JA PALVELUPAKETIT

Olemme suunnitelleet sinulle valmiiksi palvelupaketteja, joista voit valita itsellesi sopivan.
Voimme aina myös räätälöidä sinulle täysin yksilöllisen palvelupaketin. Pyydä tarjous suuremmista tuntimääristä. Sinun tarpeesi ja toiveesi ratkaisevat.
Kukkia kämmenellä

HINNASTOT

Alla on kaksi erillistä hinnastoa. Toinen (alv 0 %) asiakkaille, joilla on oikeus saada alentuneen toimintakyvyn tai sairauden perusteella sosiaalihuoltona tuotettavaa kotipalvelua ilman arvonlisäveroa, ja toinen (alv 24 %) asiakkaille, joilla tätä oikeutta ei ole.

Riittää, että otat meihin yhteyttä. Me arvioimme tarpeesi sosiaalihuoltopalvelulle ja selvitämme, kumpaan ryhmään kuulut.

Hinnat ovat voimassa arkipäivinä klo 8-18. Voimme palvella sinua myös muina aikoina. Pyydä tällöin erillinen hinnasto.

Minimiaika yhdelle tapaamiselle on yksi tunti, mutta suosittelemme kahta tuntia. Hinnastoissa on laskettu esimerkkihintoja erilaisille tuntimäärille.

Voimme myös räätälöidä juuri sinulle sopivan paketin! Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

KOTITALOUSVÄHENNYS

Kotipalvelusta saat lisäksi kotitalousvähennyksen, joka vuonna 2019 on 50 % palvelun hinnasta. Kokonaisvähennys on vuodessa 2400 € / henkilö.

Saat kotitalousvähennyksen myös hankkiessasi kotipalveluja omille vanhemmillesi tai isovanhemmillesi.

Oheisissa hinnastoissa on laskettu myös hinta kotitalousvähennyksen jälkeen. Huomaathan, että vähennys tehdään sinun verotuksessasi ja me laskutamme täyden hinnan. Kotitalousvähennykseen kuuluu myös 100 € omavastuu, jonka verottaja vähentää sinun vuosittaisen vähennyksesi kokonaissummasta.

Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löydät verottajan verkkosivuilta. Myös me autamme sinua mielellämme!

HINNAT ALV 0 %

HUOM! Nämä hinnat ovat tällä hetkellä saatavilla vain Espoossa! Muiden kuntien osalta hakemukset ovat käynnissä.

Nämä hinnat koskevat asiakkaita, joilla on oikeus saada alentuneen toimintakyvyn tai sairauden perusteella sosiaalihuoltona tuotettavaa kotipalvelua ilman arvonlisäveroa.

Riittää, että otat meihin yhteyttä. Me arvioimme tarpeesi sosiaalihuoltopalvelulle ja selvitämme, kuulutko tähän ryhmään.

Pakettihinnat,

laskutus kuukausittain

Pakettihinta

(alv 0 %)

Tuntihinta

(alv 0 %)

Tuntihinta kotitalousvähennyksen jälkeen (alv 0 %) Pakettihinta kotitalousvähennyksen jälkeen (alv 0 %)
4 t / kk 160 € 40 € 20 € 80 €
8 t / kk 320 € 40 € 20 € 160 €
12 t / kk 480 € 40 € 20 € 240 €
16 t / kk 640 € 40 € 20 € 320 €

HINNAT ALV 24 %

Asuinkuntasi ei vaikuta näihin hintoihin, vaan ne ovat voimassa kaikkialla Suomessa.

Huomaathan, että palvelumme toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla. Jos haluaisit hankkia palvelumme muualla Suomessa, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nämä hinnat koskevat asiakkaita, jotka eivät ole oikeutettuja arvonlisäverottomaan sosiaalihuoltopalveluun alentuneen toimintakyvyn tai sairauden vuoksi.

Riittää, että otat meihin yhteyttä. Me arvioimme tarpeesi sosiaalihuoltopalvelulle ja selvitämme, kuulutko tähän ryhmään.

Pakettihinnat,

laskutus kuukausittain

Pakettihinta

(alv 24 %)

Tuntihinta

(alv 24 %)

Tuntihinta kotitalousvähennyksen jälkeen (alv 24 %) Pakettihinta kotitalousvähennyksen jälkeen (alv 24 %)
4 t / kk 198,40 € 49,60 € 24,80 € 99,20 €
8 t / kk 396,80 € 49,60 € 24,80 € 198,40 €
12 t / kk 595,20 € 49,60 € 24,80 € 297,60 €
16 t / kk 793,60 € 49,60 € 24,80 € 396,8 €

PALVELUSOPIMUS

YLEISTÄ

Kohto Oy / OmaGeronomi ja asiakas laativat aina palvelusta palvelusopimuksen, jossa määritellään palvelun kesto, hinta, laajuus ja sisällön pääperiaatteet.

Palveluumme ei koskaan sisälly piilokuluja. Maksu perustuu aina sinun ja OmaGeronomin yhdessä viettämään aikaan. Tiedät aina täsmälleen, mitä maksat.

Jos palveluun sisältyy muuta kuin asiakkaan kanssa yhdessä tehtävää työtä, ajankäytöstä ja laskutuksesta sovitaan aina erikseen etukäteen. Tällainen voi olla esimerkiksi asiakkaalle laadittu yksilöllinen liikuntasuunnitelma tai harjoitusohjelma asiakkaan omaehtoista liikkumista varten.

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Meillä on 100% tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen palveluusi, palautamme sinulle viimeisimmän tapaamisen hinnan välittömästi, kun olet ilmoittanut tyytymättömyydestäsi.

Samalla sopimuksemme päättyy automaattisesti ja palautamme myös mahdollisten maksettujen käyttämättömien palvelujen hinnan.

Emme kysele syitä, jollet halua niitä meille kertoa. Sinä päätät – aina.

SOPIMUS ON SINUA VARTEN

Palvelusopimus tehdään sinua varten. Me haluamme, että sinä voit luottaa meihin ja tiedät, että et koskaan joudu ostamaan mitään, mitä et halua.

Sinulla on aina oikeus muuttaa mielesi ja vaihtaa palvelupakettia tai lopettaa sopimus. Meillä ei ole byrokratiaa. Olemme täällä palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja reilusti.

LASKUTUS JA IRTISANOMINEN

Palvelupaketit laskutetaan kuukausittain ennakkoon.

Palvelun voi irtisanoa päättymään kuluvan laskutuskauden loppuun. Käytäthän jotain todennettavaa irtisanomistapaa, kuten sähköpostia tai kirjettä. Voit irtisanoa palvelun myös tapaamisen aikana, jolloin voimme vahvistaa irtisanomisen paikan päällä kirjallisesti.

Olemme kuitenkin reiluja emmekä koskaan laskuta sinulta palvelua, jota et halua. Katso kohta ”tyytyväisyystakuu”.

color
https://www.omageronomi.fi/wp-content/themes/rayko/
https://www.omageronomi.fi/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/omageron/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off