0%
timeline_pre_loader
NÄIN PALVELUMME TOIMII

1. VARAA TUTUSTUMINEN

Varaa maksuton tutustumistapaaminen täältä. Voit myös soittaa puh. 040 705 3491. Jätäthän viestin vastaajaan, jos emme pysty vastaamaan.

Mikäli palvelun olisi tarkoitus tapahtua kotonasi, on hyvä, jos kutsut OmaGeronomin kotiisi. Jos sinulla on muistisairaus tai palvelun maksaa omainen, omaisen on hyvä myös olla läsnä tapaamisessa.

Tutustumistapaamisessa keskustelemme luottamuksellisesti tarpeistasi ja toiveistasi. Palvelu muokataan aina juuri sinun toiveittesi mukaan.

Tarkempaa tietoa palveluistamme löydät täältä.

Tapaaminen ei velvoita sinua mihinkään.

2. SOVITAAN PALVELUSTA

Onnistuneen tutustumiskäynnin jälkeen sovitaan asiakkaalle sopivasta palvelukokonaisuudesta. Teemme palvelusopimuksen, johon kirjataan tapaamisten määrä ja kesto sekä tapaamisten tavoitteet.

Palvelupaketit löytyvät täältä. Palvelu voidaan aina räätälöidä myös täysin sinun toiveittesi mukaan.

3. TAPAAMISET ALKAVAT

OmaGeronomi ja asiakas tapaavat säännöllisesti sovitulla tavalla. Tapaamisten sisältöä ei kuitenkaan hakata kiveen etukäteen. Asiakas ja OmaGeronomi keskustelevat tapaamisten sisällöstä ja asiakas päättää – aina. Me olemme joustavia. Sinun toiveesi ratkaisevat.

Asiakkaan luona käy aina sama tuttu OmaGeronomi. Mahdollisten sairastapausten varalta sovitaan asiakkaalle mieluisasta toimintatavasta.

4. TAPAAMISET JATKUVAT

Asiakas ja OmaGeronomi jatkavat tapaamisia ja suunnittelevat mielekästä tekemistä.

Asiakas voi aina vaihtaa palvelupakettia toiveiden mukaan. Paketti voidaan myös räätälöidä täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Meillä ei ole byrokratiaa. Asiakas ei koskaan maksa sellaisesta palvelusta, jota hän ei halua tai johon hän on ollut tyytymätön. Asiakkaan itsemääräämisoikeus on meillä turvassa.

5. TYYTYVÄINEN ASIAKAS

Tapaamisten ansiosta asiakkaan elämäilo lisääntyy ja hän voi paremmin.

Pyydämme sinulta myös palautetta säännöllisesti. Toivomme, että aina myös itse otat yhteyttä, jos jokin mietityttää tai haluaisit muuttaa palveluasi.

Me olemme täällä sinua varten ja haluamme, että olet 100% tyytyväinen palveluumme.

NÄIN PALVELUMME TOIMII
color
https://www.omageronomi.fi/wp-content/themes/rayko/
https://www.omageronomi.fi/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/home/omageron/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off